Zomerkamp B

Voor wie is Kamp B?
Kamp B is voor gezellige, enthousiaste en vrolijke meiden van 9 t/m 13 jaar die in zijn voor een leuk avontuur!

Wat voor spelletjes worden er gedaan?
Ieder jaar bedenken we nieuwe spellen en activiteiten die binnen het thema passen. Wel zijn er een paar spellen die ieder jaar terugkomen, zoals levend stratego en weerwolven! Dit spelen we meerdere keren per week (op verzoek van de kinderen). Ook kring van het licht en levend bingo zijn jaarlijks terugkerende activiteiten.

Wat wordt er gegeten na al het spelen?
We eten tijdens de kampweek veel verschillende dingen. Het hoogtepunt is meestal voor iedereen de BBQ-avond of de friet die op vrijdagavond gegeten wordt! Uiteraard eten we ook gezond en staat er altijd een AGV’tje op het menu.

Wat is het hoogtepunt van het gehele kamp?
Het hoogtepunt van Kamp B is de Bonte Avond op vrijdag. Hiervoor hebben de meiden de hele week geoefend. Na de optredens gaan we lekker verder met dansen en gek doen met elkaar! Als kers op de taart mogen de meiden, samen met leiding, de laatste nacht opblijven. Hier kijkt iedereen de hele week naar uit.

Stel het regent de hele week?
Hier gaan we natuurlijk niet vanuit, maar als het regent dan hebben we een heel ‘regenprogramma’ achter de hand. Weer of geen weer; wij maken er in ieder geval elke zomer weer een feestje van!