Zomerkamp D

Voor wie is kamp D?
Kamp D is voor jongens/ meisje, broertjes/ zusjes, neefjes/ nichtjes en vriendjes/ vriendinnetjes van 8, 9 en 10 jaar oud.

Wat voor activiteiten vinden er plaats?
Op kamp spelen we vele leuke spellen: boskwartet, levend stratego, het dierengeluidenspel, en nog véél meer. Ook vinden wij het hartstikke leuk om een potje te voetballen of samen verstoppertje spelen. ‘s Avonds hebben we avondspellen (ja, echt in het donker) en sluiten we de avond af met een warme kop chocomelk aan het kampvuur.

Wat eten we tijdens de kampweek?
Bij Kamp D hebben we het getroffen, want wij hebben we onze huiskok Karin. Karin verwent ons graag en schep nog een extra bordje op, want na alle spellen en rennen door het bos krijg je echt wel trek. Naast de pasta’s, de BBQ en de zelfgemaakte pannenkoeken, genieten wij natuurlijk ook van alle lekkere snoepzakjes die we voorbij zien komen. Uiteraard delen we al het lekkers met elkaar!

Wat is hét hoogtepunt van het kamp?
Eén hoogtepunt noemen van Kamp D is onmogelijk. Maar wat ons het meeste bij blijft, is de Bonte Avond. De laatste avond bouwen we een feestje, trekken we onze feestkleding uit de tassen en maken we ons klaar voor dé Bonte Avond! We dansen op de leukste liedjes, genieten van allerlei lekkers en kijken terug op een geweldige week. Verder sluiten we af bij het laatste kampvuur voordat we de volgende dag weer naar huis gaan.

Stel het weer wordt slecht, wat dan?
Slecht weer bestaat niet! We trekken onze regenlaarzen aan en rennen/spelen door de plassen. Onze mama’s en papa’s hebben er namelijk voor gezorgd dat we genoeg schone kleding mee hebben. Mocht het nou zó regenachtig zijn, dan gaan we lekker met z’n allen spelen in de binnenspeeltuin om de hoek.

Een laatste woord…
Wij zouden het leuk vinden als jij met ons meegaat op een onvergetelijk avontuur! Twijfel je nog of vind je het toch een beetje spannend; dat snappen we zeker. Kijk gerust even op onze facebook pagina voor leuke foto’s en filmpjes voor een terugblik van vorig jaar en blijf zo ook op de hoogte van alle updates! We hopen je graag te zien bij de bus. Tot dan! Groetjes en veel liefs, de leiding van Kamp D.