Zomerkamp E

Voor wie is Kamp E?
Kamp E is een gemengd kamp in de leeftijd van 9 t/m 11 jaar. Dit kamp is altijd de één na laatste week van de zomervakantie.

Wat schaft de pot?
Tijdens de activiteiten zijn de kok en de kokkin druk bezig met het maken van de lunch of het avondeten. Dit kan een gezonde andijviestamppot zijn, maar natuurlijk ook een keer pannenkoeken of frietjes. Het eten varieert elke dag! Uiteraard mogen de toetjes niet ontbreken. Het lekkerste toetje waar de kinderen ieder jaar naar uitkijken is de beroemde brokkenpap.

Wat is hét hoogtepunt van kamp E?
Ieder jaar organiseren we nieuwe en terugkerende activiteiten. Er is echter wel één favoriet bij de kinderen: de spooktocht. Verder worden de playbackshow en kring van het licht ook als toppers ervaren.

Stel het regent de hele week?
Als wij de activiteiten voorbereiden, rekenen we natuurlijk een beetje op het zonnetje. Helaas laat die zich niet altijd even goed zien op het kampterrein. Als het toch gaat regenen, zorgen wij dat de buitenactiviteiten naar de tent verplaatst worden. Als het echt slecht weer blijft, zorgen wij altijd voor een andere oplossing.

Tot slot…
De leiding van Kamp E zal er ook dit jaar weer voor zorgen dat de week goed gevuld is met meerdere activiteiten, maar ook met uitjes naar het zwembad, de speeltuin of naar de stad. Wij hebben er al ontzettend veel zin in. Ga jij ook mee?