In Memoriam

Manon van de Zande 

Met verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotseling overlijden van Manon van de Zande. 

Manon, ons bestuurslid, leidster en hoofdleidster van jongenskamp A is op haar vakantie in Colombia bij een noodlottig incident om het leven gekomen. 
Alle voorbereidingen om de 1e week van de BJK  2022 goed te leiden en succesvol te laten verlopen waren gereed gemaakt. Manon kon met volle teugen samen met haar vriend gaan genieten van hun avontuurlijke vakantiereis. Abrupt werd ze 15 juni jl. uit het leven gerukt.

Haar enthousiasme en inzet voor onze Betuwse jeugdkampen zal een dierbare herinnering worden voor de vele vrijwilligers van onze stichting en specifiek voor degenen met wie zij gedurende 10 jaren vriendschappen heeft opgebouwd en met wie ze veel ‘ins en outs’ deelde.

Ook haar plaats in het Algemeen bestuur blijft leeg, We gaan haar aanwezigheid, kennis en ervaring missen. In Manon is een gerespecteerd, gedreven vrijwilliger met een warm hart voor onze stichting en haar deelnemers heen gegaan. Veel deelnemers zullen met ons in dankbaarheid en met een glimlach terugdenken aan de fantastische kampeerweken met haar.

Er ligt een donkere schaduw over onze kampeerweken. Onze gedachten gaan nu in het bijzonder uit naar haar ouders, haar vriend Roy, familieleden, vrienden. Wij wensen hen heel veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Algemeen Bestuur Betuwse jeugdkampen,

Mechelien Woldringh.

Een dezer dagen zullen ouders/verzorgers van aangemelde deelnemers van kamp A via de mail nader worden geïnformeerd.