Terugblik 2014

Jeugdkamp A 2014 – Survival!

Van 19 tot en met 26 juli 2014 beleefden de jongens en leiders een superweek tijdens zomerkamp A van de Betuwse Jeugdkampen. Het thema ‘survival’ liep als een rode draad door de week. Stoere outfits, stoere verhalen en stoere activiteiten zorgden voor een kampweek vol survivalmomenten.

Tijdens de duikclinic, georganiseerd door duikvereniging Piranha uit Geldermalsen, ontdekten we hoe het is om onder water te ademen met perslucht. Militair Melvin vertelde ons van alles over de survivaltechnieken die je in het leger leert. En ook de andere dagen zaten bomvol leuke dingen. Overdag Levend Stratego, het Smokkelspel en Boskwartet in het bos ofde voetbalcompetitie, de zeskamp en andere sport- en spelactiviteiten op de sportvelden van het kampterrein. Tijdens de grote speurtocht trokken de jongens in groepjes door het bos en over de hei om allerlei opdrachten uit te voeren. In het donker waren er onder andere een spannende spooktocht en Havenjacht, Puntenjacht en Kring van Licht. Gelukkig was het vaak heerlijk warm en zonnig tijdens de kampweek, dus we konden ook vaak gaan zwemmen en/of waterspellen spelen. Ticking Theo gaf ons een breakdanceworkshop en de jongens dansten zowel individueel als samenverbazingwekkend goed. En de Bonte Avond was een gezellige avond vol zeer geslaagde acts en daarna een toffe disco. Al met al was het weer een geslaagde kampweek.

In 2014 kon het thuisfront voor het eerst meegenieten van de belevenissen op kamp via de dagelijkse posts op facebook. Ouders hebben onze facebookpagina massaal gevolgd en geliked. Bekijk onze facebookpagina voor de verslagen en foto’s voor een uitgebreider verslag van onze kampweek. Was je erbij op kamp, maar heb je de link naar alle foto’s niet gekregen? Neem dan contact op met hoofdleider Wilma of laat een bericht achter op onze facebookpagina.

We hopen iedereen volgend jaar weer te zien op kamp A!

Groeten van de leiding van Zomerkamp A

Sinds dit jaar kan het thuisfront ons ook volgen via onze eigen Facebook pagina! Dit leverde erg leuke reacties op! nieuwsgierig naar de nodige foto’s? klik dan hier en bekijk onze avonturen!


Naamloos