Terugblik 2016

Betuwse Jeugd Kampen maken kennis met Sintjo Budokai

Kamp A van de Betuwse Jeugdkampen was in 2016 van 9 t/m 16 juli en het was weer een zeer geslaagde editie.
Dit is onder andere ook mogelijk gemaakt door Sintjo Budokai. Shihan Leo en Senpai Henry hebben een clinic zelfverdediging / mentale weerbaarheid verzorgd voor de kinderen van kamp A. De clinic bestond uit een aantal oefeningen om op een speelse wijze kennis te maken met Sintjo Budokai, gevolgd door een aantal technieken van zelfverdediging.
Shihan Leo en Senpai Henry kregen de kinderen gemotiveerd en iedereen deed fanatiek mee aan de clinic. foto-shihan-leo-en-senpai-henryDe clinic was een groot succes, ook gezien het feit dat de kinderen de oefeningen en technieken regelmatig hebben geoefend in de daaropvolgende dagen.

Bij Sintjo Budokai train je op de volgende aspecten:
Praten Confrontatie technieken Houding en uitstraling Vluchten of weggaan uit de situatie Hulp vragen (en bieden) Fysieke zelfverdediging; Iedereen is van harte welkom in de dojo in Tiel aan de Hilversumstraat 1.
Er wordt elke vrijdag avond van 20:00 t/m 21:30 uur getraind.

Shihan Leo opent de deur voor jou, maar je moet zelf binnen gaan.

Met ruim veertig sportieve jongens van 9 tot en met 12 jaar en 11 gezellige leiders heeft zomerkamp A in 2016 weer een heerlijke week beleefd. We hadden warm en zonnig weer (met een paar stortbuien die de pret niet konden drukken). Het thema was dit jaar ‘cowboy’s en indianen!’ en dus probeerde iedereen uit te blinken tijdens de activiteiten. Ook tijdens de voetbalcompetitie en de zeskamp werd er sportief gestreden om de winst. Er werd ook lekker gegriezeld tijdens de spooktocht en de nachtspellen. Verder waren onder andere de kring van licht, het levend stratego, het boskwartet, het levend cluedo en natuurlijk het zwemmen en de bonte avond weer een groot succes. We hebben met elkaar een hele leuke en gezellige kampweek gehad. Zowel de leiding als de jongens kwamen erg enthousiast (en moe en vies) thuis toen de week voorbij was. Dankzij de foto’s* kunnen we nog lang nagenieten.

We hopen iedereen volgend jaar weer te zien op kamp A!

Groeten van de leiding van Zomerkamp A

(* Was je erbij op kamp, maar heb je de link naar de foto’s niet gekregen? Neem dan contact op met hoofdleider Ramon.)