Terugblik 2015

Kamp A, van 11 tot en met 18 juli 2015, was een feest om nooit meer te vergeten!

Elke dag vierden we een ander feest.

* We trapten de week af met een verjaardag. Van wie? Van iedereen! Iedereen was jarig en daarom deden we wat iedereen wilde: lekker zwemmen en ’s avonds hielden we een slaapfeestje.

* De volgende ochtend kwamen er 4 zwarte pieten ons kampterrein op gehuppeld en mocht iedereen zijn (zelfgemaakte) schoen zetten. Uiteraard hebben de pieten ons goed verwend. Sinterklaas was ook nog aanwezig, maar die bleek helaas niet meer in leven. Gelukkig hadden de jongens de dader in mum van tijd te pakken tijdens het levend cluedo.

* De maandag stond in het teken van kerst. Na het versieren van het kampterrein hebben de jongens kerstkaarten gemaakt en die mooie creaties zijn verstuurd naar de papa’s en mama’s.

* ’s Avonds vierden we oud en nieuw en hebben we afgeteld met sterretjes onder het genot van een oliebol.

* Op koningsdag konden de koningspelen natuurlijk niet ontbreken en hebben de jongens bewezen dat ze superstoer, sterk, behendig en snel zijn.

* Woensdag hebben we gegriezeld tijdens de spooktocht  in het bos met Halloween en een breakdance workshop gehad van Tikkin Theo.

* De volgende ochtend ging de wekker al vroeg, want de paashaas had alle eieren voor het ontbijt verstopt. De jongens vlogen door de struiken en bossen om de meeste eieren te verzamelen.

* Toen was het alweer de laatste dag: carnaval. We hebben een knalfuif gehad tijdens de bonte avond en alle dansmoves die we van Tikkin Theo hebben geleerd zijn nog even dunnetjes over gedaan.

Naast al die feesten was ons programma tot de nok toe gevuld met allerlei spellen: levend stratego, de voetbalcompetitie, kring van het licht, bitterballenspel, spinnenwebbenspel, boskwartet, speurtocht, dropping noem het maar op!

Net als vorig jaar heeft het  thuisfront mee kunnen genieten van de kampweek via onze dagelijkse post op onze facebookpagina ‘Betuwse Jeugdkampen – kamp A’. Op onze tijdlijn kun je een uitgebreid verslag met foto’s van onze supertoffe kampweek terugzien.

De tijd is voorbij gevlogen en de week met een rotgang genoten.

Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde kampweek en jongens… wat was het een topfeest!

We hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien bij kamp A! (In 2016 is kamp A van 9 t/m 16 juli.)

De leiding van kamp A groet alle feestbeesten!

feest kamp A