Vooruitblik 2019

De lente is alweer even begonnen en dat betekent aftellen tot kamp B! Staat de kampweek al in je agenda? Van 27 juli t/m 3 augustus gaan we weer. 

De leiding is druk bezig met alle voorbereidingen en wij zijn al aardig in de kampstemming! Het thema hebben we al bedacht en daar omheen zijn we verschillende sportieve en creatieve activiteiten aan het bedenken. Deze zomer bestaat BJK 60 jaar en vanwege dit jubileum worden er diverse feestelijke activiteiten op het kampterrein georganiseerd. Ook de populairste kamp B activiteiten, o.a. weerwolven en levend stratego, slaan we zeker niet over. We willen er namelijk weer net zo’n leuke óf nog leukere week van maken als vorig jaar. En dat kan alleen als jij mee gaat!  

Dus ben jij een meid tussen de 11 en 14 jaar en heb je zin in een super gezellige kampweek vol leuke activiteiten en af en toe ook lekker chillen? Schrijf je dan nu in voor kamp B! 

Nieuwsgierig geworden? Check onze Facebook pagina; Betuwse Jeugdkampen – Kamp B. Hier staan veel leuke foto’s en updates op die we voor, tijdens en na de kampweek hebben geplaatst. 

Hopelijk tot 27 juli!

Groetjes, de leiding van kamp B