Zomerkamp C

Voor wie is Kamp C?
Kamp C is volgens ons het gezelligste kamp van de Betuwse Jeugdkampen! Wij zijn een gemengd kamp van jongens en meisjes van de leeftijd 9 t/m 12 jaar. Met een leuk team aan begeleiders maken we er ieder jaar een gezellig feest van!

Weten jullie het thema al?
Het thema van Kamp C van 2020 is “BJK into the wild”. De activiteiten worden aangepast aan dit thema, dus bereid je voor…

Wat voor activiteiten organiseren jullie?
Er worden elke dag verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een spooktocht, een kompastocht, hutten bouwen, een bonte avond en nog vele andere (zwembad)spellen. Uiteraard komt levend stratego ieder jaar voorbij, wat ook te maken heeft met het thema van dit jaar!

Stel het weer wordt slecht, wat dan?
Door een paar regendruppels laten wij ons niet wegjagen! Mocht het echt erg worden, dan staat er op het terrein een grote partytent waar verschillende activiteiten uitgevoerd kunnen worden. We hebben het wel eens meegemaakt en onze kampweek was er gelukkig niet minder leuk door.

Wat schaft de pot?
Tijdens de kampweek zorgen wij er uiteraard voor dat de kinderen vitamines binnen krijgen door bijvoorbeeld groentesoep of wraps. Maar het is natuurlijk ook vakantie voor de kinderen, dus een beetje zondigen hoort erbij. Zo wordt er een BBQ georganiseerd, mag iedereen zelf pannenkoeken bakken en gaan we gezamenlijk frietjes eten.

En als laatst: wat is voor jullie het belangrijkste bij Kamp C?
Dat we als begeleiders ervoor zorgen dat de kinderen de vakantie van hun leven krijgen! Alle begeleiders zijn vrijwel allemaal vroeger ook mee geweest op kamp dus we hebben genoeg ervaring om er een fantastische week van te maken.

Wil je meer weten? Bezoek dan onze Facebookpagina