Nieuws

Bekijk de BJK Nieuwsbrief 2021, volgnummer 3!
Bekijk de BJK Nieuwsbrief 2021, volgnummer 2!
Nieuwe vacatures:

vacature kok 2021

vacature leiding 2021


Bekijk de BJK Nieuwsbrief 2021, volgnummer 1!

Kampkrant 2019 
Bekijk hier de kampkrant van 2019. Lees handige kamptips, de favoriete kampvuurliedjes van de leiding en de thema’s van de kampen! 

Betuwse jeugdkampen in de steigers
De 60e editie van de Betuwse jeudkampen komt langzaam dichterbij en alle vrijwilligers zijn volop bezig met de voorbereidingen. Zoals elk jaar zijn er in de zomervakantie van midden Nederland zes weken lang zomerkampen voor verschillende leeftijdsgroepen in Noord-Brabant. “Zodra we in de bus zitten, begint het feest al”, vertelt vrijwilliger Julie Roozendaal.
Check hier de rest van het artikel in de zakengids – mei 2019.

Ben jij benieuwd hoe het er aan toe gaat tijdens de kampweken? Klik op volg de kampen en blijf via Facebook op de hoogte van de activiteiten in het bos!

Kamp Courant 2018 
De Kampcourant van dit jaar is uit! Lees handige kamptips, de favoriete kampvuurliedjes van de leiding en de thema’s van de kampen! 

Dia1

Afbeelding 1 van 6

Wil je weten wie de hoofdleiders zijn van jouw favoriete kamp?
Ze stellen zichzelf aan je voor! Check het hier

 

De kamp data voor 2018 zijn bekend!

  Periode Deelnemers
Kamp A  14 juli – 21 juli Jongens   9 – 12 jaar
Kamp B  21 juli – 28 juli De Meisjes   11– 14 jaar
Kamp C  28 juli – 4 augustus Gemengd  10 – 12 jaar
Kamp D  4 augustus – 11 augustus Gemengd  8 – 10 jaar
Kamp E  11 augustus – 18 augustus Meisjes   8 – 12 jaar
Kamp F  18 augustus – 25 augustus Gemengd  9 – 12 jaar

Geef je op voor één van de bovenstaande kampen!

Gastenboek
Heb jij een toffe week gehad afgelopen kampjaar? Laat dan een berichtje achter in het gastenboek zodat ook andere kunnen lezen hoe gaaf BJK is!

Terugblik
Wil jij graag weten wat voor super jaar 2017 was!? Neem dan eens een kijkje bij de diverse terugblikken van ieder kamp: Jeugdkamp A, Jeugdkamp BJeugdkamp C, Jeugdkamp DJeugdkamp E & Jeugdkamp F

Kampcourant 2017
Heb jij hem al gelezen? Check hem hier voor het laatste nieuws over jouw favoriete kamp. Kampcourant 2017

Promofilm Betuwse Jeugd Kampen!
Heb jij onze nieuwe promofilm al gezien? klik dan snel hier en zie waarom BJK de leukste jeugdkampen organiseert!

Lipdub 2016 Dit jaar kregen de jeugdkampen de opdracht om een super gave lipdub te maken! Zijn jullie benieuwd naar de resultaten!? klik dan op de link van de kampen! Kamp A, Kamp B, Kamp C, Kamp D, Kamp E, Kamp F 

Instagram Nog 2 maandjes en dan is het weer zover: BJK 2016! We gaan ervoor zorgen dat het net zo leuk, gezellig en spannend wordt als voorgaande jaren. Via Facebook kan je op de hoogte blijven, maar we hebben nu ook een Instagram. Volg ons nu via de Instagram: betuwsejeudkampen. instagram NL Doet Ook BJK deed mee aan NL doet! Op 12 maart 2016 kwamen zeker 13 vrijwilligers in Erichem bijeen om de tafels en de banken van een nieuwe verflaag te voorzien. Het was een gezellige dag en het resultaat mag er zijn!

Facebook Neem eens een kijkje op de verschillende Facebook pagina’s van alle jeugdkampen. Zo weet jij als eerste alle nieuwtjes die te maken hebben met de jeugdkampen!: Jeugdkamp A, Jeugdkamp B, Jeugdkamp C, Jeugdkamp D, Jeugdkamp E & Jeugdkamp F 

Duik vereniging Piranha piranha      

 

 

 

 

 

Jeugdkamp Promotie! Hebben jullie toevallig al een poster, flyer of banner zien hangen van de Betuwse Jeugdkampen? Inmiddels is er al een groot gedeelte van de Betuwe en omstreken voorzien van een Betuws Jeugdkamp tintje! Lees hier en hier deze 2 leuke krantenartikelen!

 


  flyer BJK 2015

Jullie kunnen  je weer aanmelden voor BJK 2015! Net zoals gewoonlijk zijn er weer 6 super leuke jeugdkampen waar jullie uit kunnen kiezen!


Jeugdkamp 2014 Wil jij graag weten wat voor super jaar 2014 was!? Neem dan eens een kijkje bij de diverse terugblikken van ieder kamp: Jeugdkamp A, Jeugdkamp B, Jeugdkamp C, Jeugdkamp D, Jeugdkamp EJeugdkamp F

Nieuwsbrief  2014 nieuwsbrief 2014